Over Alupet

creatieve verpakkingen in alle soorten en maten

Alupet is specialist in creatieve verpakkingen. We bieden een groot scala aan verpakkingsmaterialen voor de levensmiddelenindustrie in de Europese markt, zoals sealable aluminium en kartonnen bakjes, sealing films en luxe inserts.

Maar onze echte kracht zit ‘m in onze dienstverlening. We denken graag met onze klanten mee en bieden service en ontwerp op maat. Daarom creëren we voor elk product de beste verpakking. Ook als de verpakking nog niet bestaat.

Ervaring, kennis van zaken, betrokkenheid en betrouwbaarheid: daar staan we voor.

meer dan 25 jaar expertise en innovatie

Al meer dan 25 jaar zijn aluminium verpakkingen onze expertise. Het is een ideaal verpakkingsmateriaal voor convenience producten in de food industry, zoals vlees, vis, groenten en complete maaltijden. Naast aluminium, dat 100% herbruikbaar en recyclebaar is, leveren we ook verpakkingen van kunststof en karton. Alle trays zijn volledig af te dekken met onze bijbehorende sealing film. Ons unieke assortiment bevat daarnaast ook inserts en verpakkingen voor gebruik in de oven en op de barbecue.

We kunnen onszelf inmiddels met recht een innovatieve verpakkingsspecialist noemen. We denken altijd mee met onze klanten, en het bieden van service op maat en correct leveren van het eindproduct staan bij ons hoog in het vaandel.

de toekomst van voedselverpakkingen

In overeenstemming met ecologische ontwikkelingen zullen we altijd de meest geschikte verpakkingen voor de food industry blijven maken. Daarom doen we doorlopend onderzoek in binnen- en buitenland naar nieuwe materialen en verpakkingsvormen. Daarnaast zijn we bezig met het zelfstandig ontwikkelen van, en investeren in, nieuwe modellen trays. In nauw overleg met onze klanten blijven we innoveren en leveren we het beste maatwerk, nu en in de toekomst.

persoonlijk contact, service op maat

De beste ideeën ontstaan uit persoonlijk contact met klanten. We maken graag een afspraak op locatie of in onze showroom. Zo vinden we samen een passende oplossing voor elke verpakkingswens.